Toti suntem in cautarea unei rezolvari simple, dar cu un efect maxim, insa este indicat ca aceasta rezolvare a problemei sa fie si legala, nu doar facila.

In calitate de avocati specializati va spunem ca aveti drepturi si obligati daca sunteti  cetateni romani si doriti sa lucrati Spatiul Comunitar. Nu semnati contracte de munca ce implica strainatatea pana nu ne consultati!

Va aducem la cunostiinta, de asemenea ca exista documente pentru care nu este necesar sa mergeti la un notar. Vi le putem atesta, cu stampila de atestator, avand la bazaLegea profesiei de avocat, Legea  51/1995. Contactati-ne pentru a primi mai multe informatii despre acest lucru.

 

Averea familiei dumneavoastra

Va oferim ajutorul in probleme legate de acest aspect

–          daca cei care v-au deposedat de bunurile supuse  mostenirii nu v-au despagubit;

–           daca v-au fost confiscate bunurile familiei ( casa, bijuterii, alte valori);

–          daca in perioada instaurarii regimului comunist o ruda a fost condamnata si doreste reabilitarea

–          daca doriti recuperarea averii confiscate.

 

Contracte prenuptiale

Contactati-ne daca doriti sa va asigurati bunurile personale inainte de incheierea unei casatorii, in scopul de a va feri de orice neplacere viitoare pe dumneavoastra si viitorul sot sau viitoarea sotie.

Chiar daca problema dumneavoastra nu se regaseste pe site-ul Cabinetului nostru de Avocatura, ar fi indicat sa apelati la noi macar pentru un sfat. Si asta deoarece de foarte multe ori experienta pe care o avem ne ajuta si impreuna putem gasi o solutie la problema dumneavoastra. Daca insa, Cabinet de Avocat Oana Vrabie nu va poate ajuta, cu siguranta vor face acest lucru partenerii nostri, avocati din Bucuresti si avocati colaboratori din alte orase, medici, notari, traducatori etc.

 

Nota: Pentru a demara un demers juridic in domeniul Servicii avocat, ne puteti contacta la: Cabinet  Avocatura Lexplus. Telefon (+ 4)0745.095.893Formular online sau Email  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *