Cabinetul de avocatura  “Vrabie Oana”cu sediul in Bucuresti, este infiintat si functioneaza in baza Legii nr. 51/1995 privind profesia de avocat.

Cabinetul nostru de avocatura ofera clientilor sai servicii de reprezentare si asistenta juridica in litigii precum si consultatii juridice in urmatoarele domenii ale dreptului:

 • Drept civil. Drepturi reale
 • Drept comercial si societar
 • Dreptul familiei
 • Divort
 • Partaj
 • Succesiune
 • Drept contraventional
 • Dreptul contractelor
 • Servicii de mediere. Medierea prin avocat
 • Traduceri

 

Drept civil. Drepturi reale

Actiuni in revendicare imobiliara si mobiliara, rezolutiunea si rezilierea contractelor, actiuni in granituire, partaj judiciar, iesire din indiviziune, succesiuni, dezbatere mostenire, stabilire mostenitori, cote si masa succesorala, actiuni privind dreptul de servitude, raspundere civila delictuala si contractuala, actiuni in constatare si in anulare a actelor juridice, recuperare creante, evacuare, executari silite, contestatii la executare; redactare contracte, notificari, tranzactii.

Drept comercial si societar

Consultanta juridica; recuperare debite – executare silita, insolventa, faliment; redactare cereri de chemare in judecata si reprezentarea clientilor in fata instantelor judecatoresti precum si faza de executare silita a hotararilor judecatoresti; procedura somatiei de plata, ordonanta de plata; intocmire notificari, somatii, adrese; infiintare societati comerciale, modificare acte constitutive, recuperare debite, lichidare, faliment.

Divortul

Divort prin acord, divort culpa comuna, divort culpa exclusiva, domiciliul minor, stabilire sau modificare program de vizitare, stabilire sau modificare pensie de intretinere, partaj.

Partaj

Partaj dupa divort, partaj bunuri comune, partaj judiciar, partaj succesoral, iesire din indiviziune.

Drept contraventional

plangeri contraventionale, contestare amenzi, anulare proces verbal de contraventie

Dreptul contractelor

Pentru a preveni litigii, adesea cu un efect catastrofal pentru partea cazuta in pretentii, consultanta specializata in redactarea, negocierea si in modificarea contractelor are o importanta deosebita. Avem o foarte buna practica in redactarea, negocierea precum si in modificarea contractelor comerciale, desigur totul conform intereselor clientului.

Servicii de mediere. Medierea prin avocat

Medierea este o negociere asistata de catre un specialist in solutionarea conflictelor, cu respectarea principiilor neutralitatii, impartialitatii si confidentialitatii. Toate competentele necesare unui mediator sunt competente aprofundate de catre  avocat la un nivel superior, dobandite prin exercitarea profesiei de avocat.

Cabinet Avocat Vrabie Oana va ofera servicii de mediere, o modalitate facultativa de solutionare a conflictelor pe cale amiabila, cu ajutorul unui avocat care va ofera servicii de mediere, in conditii de neutralitate, impartialitate si confidentialitate.

Traduceri

Efectuam traduceri, cu ajutorul colaboratorilor nostri. Traduceri in cel mai scurt timp. Traduceri de cea mai buna calitate, conforme specificului operatiunilor avute in vedere.

 • Traduceri documente juridice
 • Traduceri legalizate

 

Transporturi. Risc de neplata

Va asiguram optimizarea actelor pe care le incheiati, pentru a preveni riscurile neplatii, si de asemenea va asiguram reprezentarea in fata instantelor de judecata in litigiile izvorate din nerespectarea dispozitiilor contractului. Riscul de neplata are o foarte importanta in domeniul transportului si de aceea va oferim solutii pentru minimalizarea acestuia.

 

Nota: Pentru a demara un demers juridic in domeniul Cabinet Avocat Bucuresti, ne puteti contacta la: Cabinet  Avocatura Lexplus. Telefon (+ 4)0745.095.893Formular online sau Email  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *